Hipergyors, nagyon finom, gluténmentes pizza szinte percek alatt!

Hozzávalók a tésztához: 1 db tojás, 2 ek. barna rizsliszt, 3 ek. Naturbit liszt (vagy bármilyen gluténmentes kenyérlisztkeverék), 2 ek. laktózmentes joghurt, 2 csapott ek. laktózmentes túró, fél tk. só, pici oregánó és bazsalikom.
Feltét: szalámi, zöldségek (paradicsom, paprika, hagyma, kukorica….stb), sajt (pl. laktózmentes gouda), fűszerek (oregano, bazsalikom), de bármi lehet, amit szeretünk egy pizzán.
Pici kókuszzsír (vagy sima étolaj is jó) a sütéshez.
Elkészítés: a tészta alapanyagait alaposan összekeverjük, egy kiolajozott serpenyőbe töltjük majd olajos, vagy vizes kanállal szétlapogatjuk. Rátesszük a kívánt feltéteket és fedő alatt kb. 15 perc alatt készre sütjük. A sajtot a tetején utólag rágrillezhetjük, vagy egyszerűen mikróban ráolvasztjuk.
Nekem szalámis hagymás sajtos lett, mert ezek voltak itthon.